Om Oss

Kristofer är en sprallig kille och har varit mycket intresserad av cykling i cirka 6år. Även alpin skid och snowboard-åkning och vindsurfing är något som Kristofer är intresserar sig mycket för. Kristofer tog studenten den 5e juni från Marina Läroverket i Danderyd där han läste marinbiologi.

Martin är en äventyrskille som har ett stort intresse för cykling och älskar hård träning. Han har ständigt nya idéer och annorlunda upptåg för sig han är även vår mediakille, under resan, som kommer att spela in videor under resans gång och sedan redigera och publicera det. Martin tog också studenten i juni 2012, närmare bestämt den 1a, efter 3 år på Samhäll-Juridik och Ekonomi-linjen på Danderyds Gymnasium.

Tillsammans kom vi på idén för lite mer än ett år sedan om att vi skulle göra något annorlunda och lite smått galet efter studenten, kanske cykla genom Sverige? Eftersom Martin precis funnit kärleken i mountain-biking och Kristofers långa cykelintresse  bestämde vi oss för att vi skulle cykla genom hela vårt avlånga land. Två st. trampande 18-åringar på två hjul – well we are the Biking Rugrats!

Lämna en kommentar