Spöregn, biologer, landsväg och en armé av bärplockare

Från senaste blogginlägget har vi cyklat 27 mil och hamnat i en skog… Ah just nu tältar vi i skogen någonstans i närheten av Lycksele men vägen hit har varit händelserik! Det började under vår 11-mils etapp till Kåbdalis som slutade i totalt spöregn sista 2-3 milen och när vi väl kom fram till campingen, där vi skulle sova på vandrarhem, så finns det ingen reception (!) så vi börjar att knacka dörr bland de uthyrda stugorna och sån tur vi har så öppnar två st biologer som är ute och jobbar,  de erbjuder oss ett rum som de har över! De sjukt sköna grabbarna, på dryga 25 barre, erbjöd oss ett rum över natten (thank you Sven and Magnus!!).

Väl från Kåbdalis vare dags att dra vidare till Arvidsjaur och det var snudd på att vi cyklade de härligaste och vackraste vägarna hittills! Det var dem finaste vägarna.

Idag då så var vi äckligt slöa och har inte cyklat vidare långt men vi håller iaf planeringen 😉 någonting anmärkningsvärt är dock denna invasion, denna armé av thailändska bärplockare som åker förbi oss i sina skruttiga och fullknökade bussar, smått sorgligt att se.

Btw vi cyklade ut ur Lappland… Dock cyklar vi snart in igen men man e lite less på all skog!

Tjohey och ha det gött!

Lämna en kommentar